Vloeren

pvc

PVC vloeren

Met onze PVC-vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Waar je dan ook van houdt, onze vloeren passen bij jouw leven. PVC-vloeren zijn ontzettend sterk en slijtvast. Onze vloeren zijn nauwelijks van echt hout, natuursteen of beton te onderscheiden. Bijzonder, omdat ze wel van kunststof (PVC) zijn gemaakt.

Door de realistische prints, matte afwerking én voel je het verschil nauwelijks. Een PVC vloer is geluiddempend, vochtbestendig, voelt warm aan en is comfortabel. PVC is makkelijk te onderhouden. Even stofzuigen, dweilen en klaar. PVC-vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleid. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook.

Laminaat vloer

Woninginrichting van Woerkom heeft een uitgebreid assortiment laminaat vloeren van uitstekende kwaliteit. Laminaat is een mooie en praktische vloer, die gemakkelijk te onderhouden is. Het is leverbaar in mooie houtdesigns en in brede en smalle planken, met en zonder V-groef.

Voordelen van laminaat:
Onder de laminaatvloeren kunnen speciale geluiddempende ondervloeren worden gelegd, bijvoorbeeld van rubber of een 10 DB ondervloer met een wettelijk verplicht TÜV certificaat voor in appartementen. Laminaat is gemakkelijk te reinigen, het is stevig materiaal en het is mogelijk om het mee te verhuizen.

laminaat vloer
tapijt

Tapijt

Tapijt is een vaak gekozen keuze in woningen en in kantoren, net als in andere omgevingen. met tapijt haal je warmte in huis. Het is de combinatie van kwaliteit, kleur en structuur wat tapijt zo bijzonder maakt. Kom naar onze showroom in Wageningen. We laten je graag zien wat er mogelijk is met tapijt en hoe we daarmee ervoor zorgen dat het bijdraagt aan de warme sfeer in huis.

Voordelen van tapijt:

  • Het is comfortabel
  • Werkt warmte-isolerend
  • Geluiddempend,
  • Sfeervol

Vinyl vloer

Met vinyl haal je één van de meest eenvoudige vloerbedekkingen in huis wat betreft onderhoud. Daarnaast heb je de keuze uit een enorme veelzijdigheid van kleuren, designs en afwerkingen. En ondanks dat vinyl zacht aanvoelt, is het een zeer sterke materiaalsoort. Het is bovendien te combineren met vloerverwarming én waterbestendig. Handig! Wil je er zeker van zijn dat je nieuwe vinyl vloer strak wordt gelegd? Dan bent uw bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van een Vinyl vloer:

  • Betaalbaar
  • Vele uiteenlopende designs.
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Geluiddempend
  • Vochtbestendig
vinyl (2)