Buitenzonwering

screens 3

Screens

Screens werken uitstekend als zonwering en houden dan ook voor een groot deel de warmte tegen en houd meer warmte tegen dan raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je overdag van buiten niet naar binnen kunt kijken, terwijl het zicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. De constructie van een screen is effectief en duurzaam maar ook stijlvol en erg van deze tijd. Er is een ruim aanbod aan verschillende framekleuren.

Rolluiken

Onze rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend en isolerend. Rolluiken beschermen u tegen warmte, kou en overlast van geluid. Daarnaast werken rolluiken ook inbraak vertragend. Een aanschaf die zichzelf in woongenot en energiebesparing terugverdiend. Het rolluik is standaard leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen en situatie adviseert uw vakspecialist u over de voor u interessante mogelijkheden. Woninginrichting van Woerkom biedt u onder andere de keuze uit 14 verschillende kleuren lamellen. Altijd een kleur die past bij de uitstraling van uw woning!

Tuin voorbeelden en Tuin inspiratie
knikarmscherm voorpagina 2

Zonnescherm

Met een knikarmscherm weert u de zon, creëert u schaduw én een aangenaam klimaat. Een heerlijke plek waar u zo naar toe loopt. en knikarmscherm biedt u een vrije doorloop naar uw terras.

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen of zonneschermen genoemd, vormen het ultieme verlengstuk van uw woning. Deze schermen kunnen tot maar liefst 3,5 meter diep en 13,5 meter breed worden geleverd. Voordat u het weet zit u meer buiten dan binnen.

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om knikarmschermen. Denk aan verschillen in afmeting, uitval, kleuren en niet te vergeten de uiteenlopende montage-opties. Uw zonweringswensen spelen daarin een belangrijke rol.

Uitvalscherm

Met een uitvalscherm houdt u nog steeds contact met de buitenwereld. Tegelijkertijd weert een uitvalscherm de warmte en schitteringen. Vanwege deze eigenschappen worden uitvalschermen veel gebruikt bij appartementen, flatgebouwen, kantoren en scholen. Uitvalschermen blokkeren het zicht niet, waardoor deze zonweringsoplossing ook bij hoogbouw erg populair is.

Bij uitvalschermen kunt u verschillende kleurenopties kiezen! Gaat u voor een trendy uni kleur? Of geeft u de voorkeur aan een grafisch doek met een bijzondere textuur? Ieder type doek voor uitvalschermen heeft daarnaast een eigen mate van filtering, temperatuurregeling en verduisterende werking. Kies wat bij u past!

uitvalscherm 3
Markies

Markiezen

Uw heeft ze vast weleens zien hangen, deze kenmerkende klassieke zonneschermen met authentieke uitstraling. Uw kunt markiezen boven uw terras hangen, boven uw balkon of voor uw gevel. Markiezen geven uw huis een unieke en verzorgde uitstraling. Een groot voordeel van markiezen is dat de zijkanten gesloten zijn. Dit voorkomt dat er zonlicht via de zijkanten naar binnen valt.

Markiezen zorgen voor het beschermen tegen het verkleuren van uw interieur. En zorgt ervoor dat het wat koeler in huis blijft. Een markies creëert sfeer en geeft uw woning een exclusieve uitstraling. Markiezen zijn te verkrijgen in meerdere kleuren of met een streep design.

Terrasoverkaping met doek

Er zijn terrasoverkappingen met een vaste of met een flexibele dakconstructies beschikbaar. Met een flexibele constructie kunt u het dak zelf eenvoudig openen of sluiten. Met één druk op de knop regelt u dat, op uw smartphone of met de afstandsbediening. Door een aluminium terrasoverkapping met doek geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Het systeem gecombineerd met elegant Italiaans design zorgt voor een royale uitbreiding van uw woonruimte. Bijna ongeacht de weersomstandigheden kunt u buiten genieten van uw tuin!

zonwering met doek
pergola 3

Veranda zonwering

Pergolazonwering is een type zonwering die in de smaak valt! De subtiele staanders zorgen dat de zonwering minder ruimte in beslag neemt dan de robuuste terrasoverkappingen. Het terras heeft een flexibel dak wat zich elektrisch in en uitrolt, aan u de keuze of u van de zon of van de schaduw geniet. De opstelling is te plaatsen vanaf 4 tot zeker 36 m², leverbaar in elke gewenste RAL-kleur. Wist u dat de zijkanten winddicht af te sluiten zijn met screens? Zo kunt u ook bij wat minder mooi, droog weer, toch buiten vertoeven. Het slanke en windvaste systeem is ideaal voor wie zijn terras wil overkappen met een wat subtieler systeem. En, door de staanders is de belasting op de muur ook minder dan bij bijvoorbeeld een knikarmscherm.