Raamdecoratie

jaloezieen 2

Jaloezieën

Op zoek naar zonnewering met een sfeervolle uitstraling? Jaloezieën zijn zeer geschikt! Doordat jaloezieën over het algemeen altijd naar beneden hangen, draagt de raamdecoratie echt iets bij aan uw interieur. Daarnaast zijn ze zeer makkelijk te bedienen, u past de lichtinval en privacy eenvoudig aan met een draai aan de bedieningskoorden. Ons assortiment bestaat uit verschillende materialen jaloezieën in diverse kleuren en maten. Onze houten jaloezieën, voor een natuurlijke en warme uitstraling. Of gaat u voor onze aluminium jaloezieën beschikbaar in vele kleuren en makkelijk schoon te houden. Voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer, zijn onze PVC kunststof jaloezieën zeer geschikt. Deze zien eruit als echte houten jaloezieën, maar met de voordelen van PVC!

Verticale Jaloezieën

Maak een statement met verticale jaloezieën in je interieur. Je kunt de gewenste lichtinval gemakkelijk zelf bepalen, waardoor je sfeer en privacy perfect kunt regelen. Ze zijn erg mooi voor grote glaspartijen, zoals openslaande deuren en hoge ramen. Je kunt ze bestellen tot wel vier meter breed. Daarnaast is het de ideale raamdecoratie voor schuine ramen en raam-deurcombinaties. Met een handomdraai bedien je de lamellen.

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof en kunststof. Stoffen lamellen zijn warm, aaibaar en geven een zachte uitstraling aan je interieur. Je kunt kiezen uit lamelbreedtes van 63, 89 of 127 mm.

De jaloezieën van kunststof zijn geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken.

verticale jaloezieen
plissegordijn

Duettes

Met een plisségordijn van strakke, horizontaal gevouwen gordijnstof kun je alle kanten op. Makkelijk te bedienen, zodat je afhankelijk van je stemming of het moment van de dag kunt kiezen voor helemaal dicht, helemaal open, of alles daartussenin. Zeker bij het plisségordijn in ‘top-down, bottom-up’ uitvoering: met de handgreep pas je de raamdecoratie makkelijk aan.

Onderin een stukje open, bovenin zicht op de lucht buiten, tussenin het veilige, beschermde gevoel van een strook gesloten plisségordijn. Honingraat plissé-gordijnen hebben een dubbele laag gordijnstof. Bij plissé gordijnen blijven de koordjes zichtbaar, bij ‘duettes’ niet.

Rolgordijnen

Rolgordijnen behoren tot de populairste soorten raamdecoratie. Dat hebben ze te danken aan hun tijdloze uitstraling maar ook aan hun veelzijdigheid en de talloze opties voor stijlen, maten en kleuren waarin ze beschikbaar zijn. Een rolgordijn is eenvoudig te bedienen en geschikt voor elke woonruimte en iedere woonstijl, van klassiek tot trendy! Bij Woninginrichting van Woerkom worden uw rolgordijnen standaard voor u op maat gemaakt

rolgordijn
Habitat-01

Gordijnen

Heb je een woonkamer met hoge ramen en ben je op zoek naar gordijnen op maat? Of mis je op je slaapkamer verduisterende gordijnen? Wij hebben passende gordijnen voor elk raam en elke deur in je woning. Gordijnen zijn er in verschillende stoffen en kleuren. Naast de sfeer is ook de functionaliteit belangrijk wanneer je nieuwe gordijnen koopt.
Er zijn verschillende soorten gordijnen:

  • Overgordijnen zijn goed voor extra warmte en privacy
  • In-betweens laten veel daglicht binnen
  • Vitrage is ideaal als je decoratieve gordijnen zoekt

Welke punten zijn nog meer belangrijk bij de aanschaf van nieuwe gordijnen? Verduisterende en zonwerende gordijnen helpen energie besparen omdat ze het warmteverlies via de ramen beperken. En er is nog veel meer mogelijk

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen een mooie verrijking zijn voor jouw interieur. Een vouwgordijn, ook wel optrekgordijn genoemd (omdat je ze eenvoudig op kunt trekken of laten zakken), vouwgordijnen geven het interieur een warme en klassieke uitstraling. Typerend aan een vouwgordijn is dat deze horizontale vouwen in de stof heeft, waardoor ze opvouwen in plaats van oprollen. Een vouwgordijn neemt minder ruimte in dan een normaal gordijn en bedekt enkel het raam.

vert-jal